Algemene Voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemeen

Deze voorwaarden gelden voor bestellingen die zijn gedaan, via de website van Di Beads.

 Prijzen

De prijzen die zijn vermeld bij de artikelen zijn in euro`s, exclusief verzendkosten en incl.  21% BTW

Betalingsvoorwaarden en levering

Het bestelde artikel wordt toegestuurd als het gehele bestelproces is doorlopen en de betaling succesvol is verlopen. Zowel bij bestelling/betaling als verzending krijgt u een bevestigingsmail. Het artikel wordt goed verpakt om schade te voorkomen. Het artikel wordt zo snel mogelijk toegestuurd, binnen 2 a 5 dagen. Mocht dit langer duren dan nemen wij contact op met u. Di Beads is niet verantwoordelijk voor niet aangekomen Poststukken. Di Beads adviseert de artikelen via Post NL track & trace te verzenden. Di Beads mag bepaalde bestellingen weigeren of bepaalde voorwaarden aan de levering verbinden. Een overeenkomst komt alleen tot stand na acceptatie van Di Beads. Bij geen acceptatie van de overeenkomst zal Di Beads de reden hiervan per e-mail toelichten.

Retourrecht

Mocht het artikel niet aan de wensen voldoen of niet passend zijn, dan kan het artikel binnen 14 dagen worden geretourneerd vanaf ontvangst van artikel. Dit dient dan altijd vooraf per e-mail aan Di Beads te worden verkondigd. Het artikel dient dan onbeschadigd, ongebruikt in de originele verpakking retour gezonden te worden. De verzendkosten zijn voor de klant. Ook de kosten voor niet aangekomen retourpost  zijn voor rekening van de klant. Di Beads adviseert dan ook om de artikelen via post NL track & trace te versturen. Bij ontvangst van de sieraden wordt het bedrag van de aankoop zo snel mogelijk aan de klant teruggestort.

Op de geleverde artikelen wordt tot 1 maand vanaf levering garantie verleend. Gebreken die onder de garantie vallen worden door Di Beads hersteld. Dit dient vooraf te worden vermeld en overlegd per e-mail met Di Beads. De verzendkosten voor het opnieuw versturen van het artikel zijn voor Di Beads.

De volgende gevallen  vallen niet onder de garantie:

*Artikelen die worden gemaakt op bestelling of op maat worden aangepast, kunnen niet worden geretourneerd.

*De meeste sieraden zijn gemaakt van natuurlijke materialen, houdt rekening met de inwerking van vocht en parfum (eerst drogen). De sieraden zijn niet bedoeld om mee te douchen, sporten en slapen. Natuurlijke verkleuringen van edelstenen kunnen altijd ontstaan en vallen niet onder de garantie.

* Allergie voor metaal of andere materialen valt niet onder de garantie

*Schade door gebruik van het artikel waarvoor het niet bedoeld is

*Verkleuring/aantasting van het artikel als gevolg van de zuurgraad van de huid, water, parfum en andere huid-haarverzorgingsproducten of door elke andere substantie of oorzaak zoals verkeerd opbergen (bijv. in vochtige ruimtes)

*Verkleuring van Edelstenen, deze kunnen onder invloed van zonlicht soms verkleuren, bewaar ze daarom niet in zonlicht, maar in het donker.

*Defecten ontstaan door het aanpassen van het artikel door klant of derden.

Di Beads stelt vast of de garantie van toepassing is en de wijze van reparatie.

Indien de reparatie wordt verricht na de garantietermijn, zijn de kosten hiervan voor de klant evenals de verzendkosten.

 Aanbiedingen

Afgeprijsde artikelen kunnen niet worden geruild of geretourneerd. Ook evt. verkregen kortingscodes zijn niet van toepassing op afgeprijsde artikelen!

Aansprakelijkheid

Di Beads is nimmer aansprakelijk voor eventuele materiële of immateriële schade die is ontstaan door het dragen of gebruiken van een door haar geleverd artikel.