Evenementen history

Wat was het een geslaagde gezellige marktdag  bij de Utopia bewoners.

Op 16 juni staan wij op de cowboy markt op het Utopia terrein.

Afgelopen zaterdag 8 juli was het zover. Het SUMMER ME-TIME event waar mijn vriendin Diana Smoor (van www.di-beads.nl ) en ik, de afgelopen 2 maanden, hard aan hebben gewerkt. Doel was een event neerzetten waarbij de deelneemsters zich een dag in fysieke en geestelijke verwennerij zouden waden en volledig ontspannen en opgeladen de zomer zouden kunnen starten. Dat is g e l u k t! Zeer mooie reacties mogen ontvangen, zie onderaan dit bericht.

Naast de Mindfulness workshop deze dag verzorgd door mijzelf, hebben we prachtige mensen bereid gevonden om hun kennis en kunde geheel vrijblijvend op deze dag in te komen zetten. Tevens hebben we diverse ondernemingen bereid gevonden om onze dag te sponsoren met lekkers. EN… de locatie is ons aangeboden door Hans en Carla Smoor te Santpoort-Zuid, die vol met liefde hun heiligdom voor ons opgesteld hebben. In het zonnetje zetten wij daarom:

🙏 Hans & Carla Smoor te Santpoort-Zuid, die hun heiligdom -de inspirerende spirituele tuin- geheel voor ons beschikbaar hebben gesteld. Zij hebben zelfs voorafgaande aan het evenement extra uren in het onderhoud van de tuin gestoken om het voor ons meer dan 100% in orde te hebben.🙏

🌸Diana Smoor, die zich de afgelopen maanden geheel belangeloos heeft ingezet voor de organisatie van het event en mijn steun en toeverlaat is geweest 💞

🌸Ingrid Groot, verzorgde de Yin Yoga Workshop. In de yin yoga breng je niet je lichaam in een houding, maar gebruik je de houding om in je lichaam te komen (contact: www.ingridgroot.nl)

🌸Sofie Kneppers, verzorgde de persoonlijke geur meditatie, waarbij zij de deelneemsters de kracht en ontspanning liet beleven van essentiële oliën. (contact: Natuurlijk Sofie, facebook/instagram – website in ontwikkeling)

🌸Claudia Bühre, verzorgde de ontspannende schouder- en nekmassage (www.dailybalance.nl)

🌸Ellen Lubbers, verzorgde de Tarot kaartlegging. Tarot kaarten helpen je onderbewuste te doen ontwaken tot een bewustzijn, en dat leidt tot zelfkennis. (Ellen Lubbers, facebook)

🌸Melanie Hartog, verzorgde klankschalen massage workshop (www.dewegvanhetmidden.nl). Tevens verkocht Melanie haar prachtige Van Mel armbanden waarvan de opbrengst naar Melanie’s deelname aan Cycle for Plan Nicaragua gaat.

🍀Dijkman Spaarnwouder Kaasboer te Santpoort, verzorgde een zeer uitgebreide kaasplank voor 30 personen (www.dijkmankaas.nl)

🍀Restaurant ‘Laantje’ te Santpoort, verzorgde 15 bladerdeeghapjes gevuld met tonijn en 15 bladerdeeghapjes gevuld met geitenkaas, honing en walnoten.

🍀R. van Ofwegen Poelier te Santpoort, verzorgde een immens grote schaal met heerlijk gemarineerde buiten-scharrel kip (www.poeliersantpoort.nl)

🍀Pasta Casa te Santpoort, verzorgde Italiaanse salami voor 30 personen (www.pastacasa.nl)

🍀Gasterij de Hout te IJmuiden, verzorgde tot onze grote verrassing maar liefst 90 verrukkelijke en prachtig opgemaakte hapjes met carpaccio, zalm en mozzarella. (www.gasterijdehout.nl). De hapjes werden zelfs door de eigenaar Maurice zelf tijdens het event bij ons afgeleverd.

🍀Van Es Catering & Partyservice, verzorgde een zeer uitgebreide bittergarnituur a 100 stuks. Deze hapjes werden rond borreltijd warm op onze locatie afgeleverd.

🍀IJmuiden Vis Online, verzorgde 3 kg gamba’s (www.ijmuidenvisonline.nl) –

🍀Katja Schockman – mijn zusje, verzorgde voor de gamba’s een verrukkelijke marina met natuurlijke ingrediënten zonder schadelijke e-nummers (www.newlifecoach.nl)

🍀Slijterij & Wijnhuis “Zeewijck” te IJmuiden, verzorgde 6 flessen witte wijn en een 3 liter fles rosé (www.zeewijck.nl)

🍀Wijhuis Ten Bilt te Santpoort, verzorgde 6 flessen prosecco (www.besteljewijn.nl)

🍀De Drankenier te IJmuiden, verzorgde 1 fles witte wijn en 1 fles rosé (www.dedrankenier.nl)

🍀De Santpoortse Verleiding, verzorgde 2 pakjes losse specerijen thee met theezakjes

🍀Newlifecoach te IJmuiden, verzorgden 10 liter biologische smoothies zonder geraffineerde suikers (www.newlifecoach.nl) – gemaakt door moi 😉

Enkele reacties van deelneemsters:
☀️Dankbaar, dat is mijn eerste woord als ik terug denk aan het event. Wat een geweldige dag, Mindful sessie van Kelly, Yin Yoga van Ingrid, geurbeleving van Natuurlijk Sofie, klankschaal massage van Melanie en heel veel meer. Onwijs lieve mensen om ons heen, super weer en wat een prachtige locatie! Alles super tot in de puntjes verzorgd! Ik heb nog steeds een super fijn, ontspannen en rijk gevoel. (Christa)

☀️Ik wil iedereen bedanken om deze mooie dag te hebben kunnen ervaren. Wat een prachtige locatie en gastvrijheid. En je in een stukje natuur en rust te bevinden. Ontzettend leuke mensen, iedereen voor een praatje, dolletje en gezelligheid. Ik heb genoten van al het heerlijke eten, de smoothies, de mensen het aanbod van behandelingen, ervaringen en inzichten. Ondanks mijn 7 maanden buik zat niets mij in de weg (ik kon aan alles meedoen op eigen grens). Bedankt allemaal en ik hoop zeker op een vervolg. (Ines)

☀️Erg fijn dat ik dit met jullie mee mocht maken. Ik zie uit naar een herhaling. (Linda)

☀️Innerlijke rust en energie voor 2…dat is het resultaat na deze bijzondere mooie dag die ik heb ervaren en samen mocht delen met een hoop fantastische lieve mensen. Wat heb ik genoten van elk bloemetje, de geuren, de meditatie, yin yoga, klankschaalmassage, ontspanningsmassage en vooral ook de prachtige locatie. Daarnaast wat een verwennerij van alle hapjes en drankjes…niks ontbrak en voor mij was dit een perfecte dag en zeker voor herhaling vatbaar. Heel erg bedankt voor deze fantastische dag. Namaste. (Yvonne)

☀️Het was geweldig. Goed verzorgd en liefdevolle ontvangst door iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. (Monica)

☀️Zojuist terug gekomen van de Summer Me-time party. In 1 woord fantastisch! De tuin, het eten, alle lieve coaches hebben ervoor gezorgd dat het mij lichamelijk en geestelijk aan niets ontbrak. Compleet tot rust gekomen. Tot de volgende keer… (Charlotte)

 

Open de deur naar…
…tijd voor jezelf
…de wereld van Yin Yoga
…Mindful in beweging zijn

Start je zomer volledig opgeladen dankzij het allereerste ‘Summer me-time Party’ event welke wij speciaal voor JOU organiseren. Een heerlijke ontspannende middag/avond met inspanning, ontspanning én fun!

Tevens steunen wij -en ook jij- hiermee het goede doel. De opbrengst van het event komt namelijk geheel ten goede aan Cycle for Plan Nicaragua. Kelly Schockman, van Mindful Sport & Flow (newlifecoach.nl), zal in november ca 600km in 6 dagen fietsen door Nicaragua. Zij doet dit om het doel te steunen in de strijd tegen tiener-zwangerschappen en kindhuwelijken. (zie http://bit.ly/KellyFlowt). Met dit event steunen wij Kelly!

Je kunt deelnemen aan de Workshops:
✿ Yin Yoga (www.ingridgroot.nl)
✿ Mindful in beweging (www.newlifecoach.nl)
✿ Meditatie (www.newlifecoach.nl)

Ook kun je ter plaatse kiezen voor een:
✿ kaartlegging (*)
✿ schouder- en nekmassage (*)
✿ handlezing (*)
(*middels inschrijving vooraf; hiervoor wordt een kleine bijdrage á € 5,- gevraagd, welke na afloop van het event apart aan het goede doel zal worden gedoneerd.

Én om extra beautiful op je zomerbestemming rond te dwarrelen, hebben wij een prachtige stand met:
✿ Ibiza style summer natural stone jewelery van www.di-beads.nl.
Tevens zal Di-beads de prachtige en imiddels bekende ‘For the girls’ armband (€ 12,50) te koop aanbieden. € 5,- per armband wordt gedoneerd aan het mooie doel.

Je innerlijke jou wordt extra verwend: de gehele middag/avond verwend worden met vers fruit, verse sapjes, smoothies, tapas plus…prosecco en wijn! 🙂

Over de locatie:
Laat je verrassen in de meest inspirerende, energiegevende en onspannende oase die je niet snel zult tegenkomen.

Ticket:
meld je aan via email: kelly@newlifecoach.nl of di.beads.more@gmail.com

LET OP: BESTELLEN VÒÒR 9 JUNI KAN TEGEN DE ACTIEPRIJS VAN € 40,- (NA DEZE DATUM IS DE PRIJS € 47,50 P.P.)

We hanteren een maximaal aantal deelnemers van 20 personen. Om maximale persoonlijke aandacht te kunnen bieden.
Wees er snel bij :).