Mooie opdracht

Wat een goed begin van 2017 om zo’n mooie opdracht te mogen ontvangen van een prachtige onderneming ” NewLifeCoach”. Katja en Kelly zijn twee zussen en health coaches die met hun motto “be active, eat pure and live mindful” graag een ieder inspireren. Zij bieden natuurlijke, pure en “zonder meuk” kookcursussen & kookworkshops aan. Trainen mensen op bewegingsvlak middels Mindful Run Velsen ( hardlopen en wandelen) naar meer energie en geven vitaminen & mineralen advies op maat.

De dames hebben mij gevraagd om speciale armbandjes te ontwerpen en maken voor hun clienten. Ze wilden het thema de 7 Chakra’s gebruiken omdat hun levensspreuk is “Be active, eat pure and life mindful” ook na de begeleidingstrajecten hun clienten blijvend te helpen herinneren aan hun fysieke en geestelijke balans. Samen met Kelly ben ik inkopen gaan doen om de perfecte armband te creëren. Tussen de armband zitten zeven verschillende natuurstenen, die uitkomen voor de 7 Chakra’s die wij gebruiken als thema. Ook hebben wij de Tree of Life toegevoegd aan de armband omdat dat het symbool is voor het leven zelf. Dit is waar Katja en Kelly  mee bezig zijn tijdens al hun begeleidingstrajecten; niet kijken naar het verleden of de toekomst maar alleen naar het hier en nu. Dit is de boodschap die zij op al hun cursisten en coaches willen overbrengen. Deze armband zou deze boodschap nog meer moeten versterken.

Ik zelf volg nu momenteel een cursus mindful run bij NewLifeCoach, wat ik erg leuk vind om te doen, maar bovendien ook erg leerzaam. Ik leer hier vooral hoe ik mijn ademhaling goed moet gebruiken en hoe ik de rust in mezelf kan terugvinden na een drukke dag. Daarnaast ben ik heerlijk in beweging wat mij weer energie teruggeeft.

Klik op de vetgedrukte woorden voor meer informatie en volledige programma van NewLifeCoach. 

Katja (links) Kelly (rechts)

Momenteel ben ik hard aan het werk met het ontwerpen van de nieuwe collectie handgemaakte sieraden. Ook zal de website weer aangevuld worden met prachtige accessoires. Laat hier je e-mail adres achter, als je op de hoogte wilt worden gehouden wanneer de nieuwe collectie online gaat. 

2 gedachten over “Mooie opdracht”

    1. Ik zet jou op de lijst. En tegen die tijd krijgt jij een bericht van mij. Groetjes Di X

Reacties zijn gesloten.

Handgemaakte sieraden, edelstenen, gemstones dames en heren

Enjoy this blog? Please spread the word :)