Soulmates

Soulmates sieraden

We zijn geneigd in de liefde te zoeken naar iemand die op ons lijkt. Maar misschien is de meest ideale partner juist degene met de eigenschappen die jij níet bezit, en vice versa, zodat je elkaar kunt helpen om allebei een betere versie kunt worden van jezelf. Zodat je het voelt tot in het diepst van je ziel: dit is goed.

Dan ben je niet alleen weer heel, dan ben je een eenheid. Een eenheid die zo sterk is dat ze de hemel kan bestormen.

Armband Soulmates
Het is iets van binnen. Het omschrijven hoe je je voelt wanneer je je soulmate hebt ontmoet is moeilijk. Het is een heftige, diepe en blijvende emotie die je niet in woorden kunt uitdrukken.

Als je partner je soulmate is dan is er een kans dat deze er ook was in je vorige levens. Je kunt zelfs een soort déjà vu krijgen, alsof het moment al ergens anders, misschien heel lang geleden, heeft plaatsgevonden en misschien in een hele andere omgeving.

Je begrijpt elkaar gewoon. Ben je ooit twee mensen tegengekomen die elkaars zinnen afmaken? Sommigen zeggen dat dit komt omdat ze teveel bij elkaar zijn, maar dat is het niet. Het is de soulmate verbinding. Je kunt iets dergelijks ook hebben met je beste vriend of je moeder, maar het is absoluut een teken van een soulmate wanneer je dit hebt met je partner.

Je wordt verliefd op zijn of haar gebreken. Niet één relatie is perfect en zelfs soulmate relaties zullen hun ups en downs kennen. En toch, die band is veel moeilijker te verbreken. Het gaat soulmates veel gemakkelijker af om elkaars imperfecties te accepteren, ja zelfs om die lief te hebben.

Het is intens. Een relatie met een soulmate is intenser dan een normale relatie. Zowel op een goede als een slechte manier. Het meest belangrijke is dat zelfs gedurende de negatieve periodes je gericht aan het zoeken bent naar een oplossing en verder kunt kijken dan het negatieve moment van nu.

 Het is jullie tweeën ’tegen’ de rest van de wereld. Soulmates zien hun relatie heel vaak als “wij tegen de wereld”. Ze voelen zich zo met elkaar verbonden dat ze klaar en bereid zijn om ieder facet van het leven aan te kunnen zolang ze hun soulmate maar aan hun zijde hebben.

Jullie zijn mentaal onafscheidelijk. Soulmates hebben vaak een mentale verbinding die te vergelijken is met tweelingen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld tegelijkertijd de telefoon oppakken om elkaar te bellen. En hoewel het leven misschien zorgt dat jullie niet altijd samen zijn, je geest is altijd afgestemd op je soulmate.

Je voelt je veilig en beschermd. Ongeacht het geslacht van je partner zal hij of zij je altijd een veilig gevoel geven. Door je soulmate krijg je het gevoel alsof er een beschermengel naast je staat. Iemand die bewust of onbewust inspeelt op jouw onzekerheden is niet je soulmate.

Je kunt je een leven zonder hem of haar niet voorstellen. Een soulmate is niet iemand waar je gemakkelijk van wegloopt. Je kunt je niet voorstellen dat je ooit zonder dit mens zult zijn, iemand waarvan jij gelooft dat het de moeite waard is om voor te vechten en bij te blijven.

Je kijkt elkaar in de ogen. Soulmates hebben de neiging elkaar vaker en langer in de ogen te kijken dan gewone stellen wanneer ze met elkaar praten. Dit ontstaat op een natuurlijke manier en ontspringt uit de diepgewortelde band tussen hen. Iemand aankijken tijdens het praten toont een grote mate van gemak en vertrouwen onderling.